Voimavaratila – varaa aika yritysesittelyyn

Tästä mikään ei olisi ollut mahdollista ilman itseään kehittävää ja hyvinvoivaa tiimiä, uskallusta puhua avoimesti ei vain siitä mikä on hyvin, vaan myös työyhteisön epäkohdista ja ennen kaikkea johtamis ajattelusta, jossa jokaista arvostetaan, kuunnellaan ja jopa kannustetaan kokeilemaan uutta ja myös tekemään virheitä.

Yritysesittelyssä kävijä pääsee tutustumaan Voimavaratilan uniikkiin luonnon ja eläinten sekä taiteen ja kulttuurin ympäröimään tilakokonaisuuteen, hevosten lajityypilliseen elämään ja paratiisitarhaan, sekä yhteisöön ja tarinaan, jollaista toista ei ole.

Voimavaratila on syntynyt pitkän käytännön kokemuksen myötä, ainutlaatuisesta tavasta työskennellä ja tuottaa moniammatillisia palveluja lasten, nuorten sekä perheiden hyvinvoinnin ja kuntoutuksen parissa. Toiskan ainutlaatuinen tapa tehdä ja toimia tiiminä saumattomalla yhteistyöllä toinen toistaan kunnioittaen, on vuosien aikana kantanut koko työyhteisön monien onnistumisten, haasteiden, kasvun sekä uudistusten läpi. Toiskan yli kolmikymmenvuotisessa historiassa on opittu toimivana yhteenpuhaltavana yhteisönä kohtaamaan myös monenlaisia kriisitilanteita, joista jokaisesta on aina selvitty – ei aina helposti ja ilman kyyneliä, mutta aina yhdessä ja yhteisenä rintamana.

Voimavaratila – yritysesittelyn toteutus ja sisältö

Yritysesittelyssä pääsette kuulemaan yli kolmikymmenvuotisen tarinamme ja paljon muuta painotettuna kunkin ryhmän kiinnostuksen ja toiveiden mukaan. Käynnin aikana päivään voidaan halutessanne sopia kahvittelut sekä valintanne mukaan myös ruokailu paikan päällä, yhteisen pöydän äärellä.

Voimme ottaa näkökulmaksi esimerkiksi jonkin seuraavista teemoista:


Esittely kestää noin kolme tuntia (3h), toiveista voidaan rakentaa myös eri kestoisia kokonaisuuksia. Voimme sisällyttää käyntiin myös esimerkiksi seuraavia:

  • Kierroksen tilalla ja sen erilaisissa tiloissa
  • Tutustuminen hevoslauman paratiisitarhaan
  • Kaffit ja mikäli valitsitte ruokailun, maittava ateria yhteisessä pöydässä
  • Voidaan lisätä myös elämyksellinen osio: Lue lisää täältä (linkki minne)?