Toiskan filosofia – Hyvän elämän avaimia etsimässä

Marianne Kiskola

Mistä rakentuu hyvä ja onnellinen elämä?

Toiskan filosofia on kirja sekä hyvän itsetunnon rakentamisesta että onnistuneesta lastensuojelusta. Kirja opastaa arvokkaaseen kohtaamiseen niin hevosten kuin ihmistenkin kanssa.

Perhekoti Toiskan onnistumisprosentit ovat ällistyttävät. Miten he ovat onnistuneet luotsaamaan nuoret ja heidän perheensä kiinni elämään ja yhteiskuntaan? Millaisia hyvän elämän avaimia he tarjoavat meille kaikille?

Kirjaa varten haastateltiin sekä Toiskassa asuneita nuoria, heidän vanhempiaan, sosiaalityöntekijöitä että Toiskan työntekijöitä. Toiskassa on toteutettu jo 26 vuoden ajan systeemisen lastensuojelun toimintamallia ja sosiaalipedagogista hevostoimintaa. Kirja taipuu ammattilaisen käsissä työkaluksi, antaen käytännönläheisiä eväitä näiden toimintatapojen toteuttamiseen. Samalla se antaa lukijalleen voimaannuttavan työkalupakin parempaan elämään.

Ainahan nyt sattuu ja tapahtuu, mutta me tykätään, että tapahtuu

– Keijo, Toiskan vanhaisäntä

Se, miten ne katsoivat mua ihmisenä, niin minäkin aloin katsoa itseäni. Keijo aina sanoi, että mä olen niin kovaa menossa kohti kaikkia kauniita asioita.

– Sanna, asui Toiskassa vuosina 2013–2015

Tietokirjailija Marianne Kiskola (s.1972) on tehnyt monipuolisen ja kansainvälisen työuran media-alalla ja yritysjohtajana. Tämä on Kiskolan yhdeksäs tietokirja.

Tilaa Toiskan Filosofia

Hinta:
25,00€ noudettaessa Toiskalta tai
32,00€ sis. käsittely ja postituskulut

Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian ja toimitamme maksutiedot syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen.

Arviotoimitusaika on noin viikko. Kirjan toimitus posti / Ärräpussi / nouto. Postikulut lisätään hintaan. Nouto suoraan Koskenkorvalta, Ilmajoelta. Noudon ajankohta sovittava erikseen.

Voit tilata kirjan myös suoraan sähköpostilla lähettämällä tiedot osoitteeseen kirja@toiskanfilosofia.fi.