Liiteri

Liiteri on Woimalan salin vieressä sijaitseva maatilan henkeen remontoitu suurehko tila, joka on aiemmin toiminut latona ja liiterinä. Kesäkaudella noin toukokuusta syyskuuhun tila sopii erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen Woimalan salin lisätilana. Liiteri taipuu esimerkiksi taidenäyttelyksi, yritystapahtumatilaksi, myyjäistilaksi tai keikkapaikaksi.

Tila soveltuu erittäin hyvin myös liikuntarajoitteisille ja aivan tilan vieressä sijaitsevasta Woimalasta löytyy myös inva wc.

Viereisestä Woimalan salista löytyy lisäksi hyvin varusteltu keittiö kylmälaitteineen ja kahvinkeitto- sekä ruoanlaittomahdollisuuksineen. Kokousvarusteluina tilassa on langaton verkko, valkokangas, videoprojektori, äänentoistolaitteet sekä mm. fläppitaulu. Mikäli tarvitset kokoustilavarusteluja, muista mainita niistä lisätiedoissa.

Kesäkaudella tilaa värittävät eri taiteilijoiden taideteokset, mikä tekee tilasta uniikin kokous- ja tapahtumatilan. Talon omia tapahtumia meillä on mm. heinäkuun perjantaisin järjestettävä ihana koko perheen pop up kahvilatapahtuma: Kaijan Kesäkahvila. Tila voidaan taivuttaa moneen tarpeeseen, kysy tarkemmin lisää.

Pyydä tarjous

Lähetä meille alustavat tietosi haluamastasi kohteesta, niin otamme sinuun yhteyttä. Pyrimme vastaamaan kyselyihin 24 h sisällä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.