Upeat tapahtumatilat Ilmajoella

Voimavaratilalla erilaisten yritystapahtumien ja pienten juhlien järjestämiselle erinomaiset puitteet luonnon ja eläinten ympäröimässä tilakokonaisuudessa, jossa taide- ja kulttuuri ovat myös läsnä. Erinomaisena tapahtumatilana erilaisille tilaisuuksille toimii ihana ja valoisa Woimalan sali sekä sen yhteydessä kesäkautena käytettävissä oleva Liiteri.

Ristiäiset, pienet kihlajaiset, syntymäpäivät ynnä muut pienen väkimäärän juhlat järjestyvät Woimalan ihanan valoisassa salissa. Tilassa voit itse järjestää ruokailun tai tilata sen meiltä.

Liiteri on tunnelmallinen tapahtumatila, joka on avoinna kesäkaudella. Sen latomainen tunnelma yhdistettynä lämminhenkiseen valaistukseen luovat kauniin ympäristön esimerkiksi pienille konserteille, taidetapahtumille, julkistustilaisuuksille, syntymäpäiville, yritystilaisuuksille ja muille tapahtumille.

Tarjoilut ja muut asiat

Riippuen tapahtumanne luonteesta ja osallistujamäärästä, voimme järjestää kahvituksen sekä ruokailun meillä valmistetulla maittavalla kotiruualla. Kahvitukset järjestyvät suurellekin joukolle, mutta ruokailussa voimme huomioida maksimissaan noin 20 henkilöä. Tilojen vuokraaja voi myös huolehtia kahvitteluista ja ruokailuista omatoimisesti hyvin varustelluissa tiloissamme.