Työhyvinvointipalvelut luonnon ja eläinten äärellä

Työhyvinvointi-palvelut luonnon ja eläinten äärellä

Hyvinvoiva työyhteisö luo selkärangan elinvoimaiselle, luovalle ja tulosta tekevälle organisaatiolle. Moni meistä tietääkin, mitä pahoinvointi voi työyhteisössä saada aikaan. Siksi hyvinvoivan työyhteisön rakentumiselle on tärkeää antaa tilaa ja välineitä. Lisäksi se tarvitsee tukea ja jatkuvaa huolenpitoa. Hyvinvoiva työyhteisö rakennetaan yhdessä. Se on jokaisen yhteisön jäsenen osallisuutta ja ylläpitoa tarvitseva asia, jossa myös yksilön hyvinvoinnilla on merkittävä roolinsa.

Voimavaratilalla työyhteisön hyvinvoinnin merkitykseen on herätty jo hyvin varhain Toiskan yli 30-vuotisessa historiassa. Sitä onkin määrätietoisesti rakennettu itseään ruokkivaksi toimintakulttuuriksi, “hyvinvoivaksi tilaksi”. Se mahdollistaa lastensuojelu- ja kuntoutustyön tiimimme saumattoman yhteistyön laadukkaan asiakastyön hyväksi.

Voimavaratilalla on työyhteisön hyvinvoinnin rakentamiselle erinomaiset puitteet luonnon ja eläinten ympäröimässä tilakokonaisuudessa, jossa taide- ja kulttuuri ovat myös läsnä. Meille voit tulla viettämään työhyvinvointipäivää tiiminne kanssa ja tämän lisäksi teemme työnohjausta, työyhteisövalmennuksia sekä esimies- ja johtamisvalmennuksia. Toimintaa ohjaamassa meillä on työyhteisöjen kehittämiseen erikoistunut vuorovaikutus- ja hyvinvointialan ammattilaistiimi.

Työhyvinvointipalvelut juuri teidän tarpeisiinne