Taidetalo Willa Salmela

Kokoontumistila noin 10 henkilölle taiteen keskellä

Haluatko kokoustaa tunnelmallisessa ja värikylläisessä Willa Salmelassa maaseudun omassa rauhassa? Tila on varattavissa puolipäivä-, tai kokopäiväkokoukseen ja lisäksi rauhalliseen iltatilaisuuteen.

Willa Salmela on tunnelmallinen talo, joka sopii hyvin rauhalliseen kokoontumiseen ja ajanviettoon. Talon huoneet ovat taiteilija Anneli Heikkisen värikkäillä taideteoksilla sisustettu ja somistettu. Tila on varattavissa klo 8:00-22:00 väliseksi ajaksi, ja tarvittaessa myös yöpyminen on mahdollista seitsemälle henkilölle. Tila on tarkoitettu max 10 henkilölle, joten voit nauttia pikkujouluista intiimissä ja kodikkaassa ilmapiirissä.

Talossa on hyvin varusteltu keittiö, jossa voit valmistaa omat ruokasi tai tilata herkullisen kahvituksen, ruokailun tai herkkukorin meiltä. Voit myös hyödyntää tilan taulutelevision, hdmi-liitännän ja maksuttoman WiFi:n. Talossa on mahdollisuus myös illanviettoon saunomisineen ja pienellä väellä myös majoittumiseen. 

Pyydä tarjous

Lähetä meille alustavat tietosi haluamastasi kohteesta, niin otamme sinuun yhteyttä. Pyrimme vastaamaan kyselyihin 24 h sisällä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.