Vietä elämyksellinen kokouspäivä Ilmajoen Koskenkorvalla

Usein jo pelkkä ympäristön vaihtaminen herättää luovuuden ja synnyttää uutta ajattelua. Joskus se on jopa välttämättömyys, kun halutaan saada erilaista ajattelua, uusia näkökulmia ja ratkaisuja haastaviin kysymyksiin.

Voimavaratilan hengittävässä ja aisteja virittävässä ympäristössä voi helposti syventyä kokoustamaan, pitämään valmennusta tai työpajaa. Elämyksellisessä kokouspäivässä voi myös pitää taukoja, jotka saavat ajatukset virtaamaan aivan uudella tavalla. Voitte kokoustaa omaan tahtiinne ja kun sopivalta tuntuu, ohjattu käynti hevosten ympäröimässä paratiisitarhassa tai kävelyretki laavukahvitteluineen tuo sopivan tauon päivään.

Kokouspäivä 6 tuntia

Valitsemanne tila on käytössänne koko kuuden tunnin ajan. Eri tilavaihtoehtoihin voitte tutustua täällä. Alussa teille tarjoillaan tervetulokahvit sekä pientä suolaista. Päivän tahdin ja tauotuksen saatte luoda teille sopivaksi ja välissä on mahdollisuus syödä lounasta ja pitää yksi pidempi elämyksellinen tauko.

Lounaaksi on mahdollisuus valita joko Toiskassa valmistetun kotilounaan tai valita sopiva vaihtoehto laajasta tilausmenusta.

Elämyksellinen tauko voi pitää sisällään esimerkiksi ohjatun käynnin hevoslauman keskellä, taukojumpan, kävelyretken, mindfulness- tai shindo-hetken, tai jonkin muun toiminnallisen tuokion valikoimastamme. Kysy lisää ja kerro toiveesi meille.

Kokouspäivä 3 tuntia

Valitsemanne tila on käytössänne koko kolmen tunnin ajan. Eri tilavaihtoehtoihin voitte tutustua täällä. Alussa teille tarjoillaan tervetulokahvit sekä pientä suolaista. Kokouksen välissä on mahdollisuus pitää elämyksellinen tauko ja voitte tilata myös lounaan esimerkiksi kokouksen jälkeen nautittavaksi.

Lounaaksi on mahdollisuus valita joko Toiskassa valmistetun kotilounaan tai valita sopiva vaihtoehto tilausmenusta.

Elämyksellinen tauko voi pitää sisällään esimerkiksi ohjatun käynnin hevoslauman keskellä, taukojumpan, kävelyretken, mindfulness tai shindo-hetken, tai jonkin muun toiminnallisen tuokion valikoimastamme. Kysy lisää ja kerro toiveesi meille.