Kokoustilat unohtumattomassa ympäristössä

Voimavaratilalla on kokousten, juhlien ja erilaisten tapahtumien järjestämiselle erinomaiset puitteet luonnon ja eläinten ympäröimässä tilakokonaisuudessa, jossa taide- ja kulttuuri ovat myös läsnä. Fyysiset kokous-, tapahtuma- ja juhlatilamme kattavat neljä toisistaan hyvin eri tunnelmaista ja eri kokoista tilaa, joissa tilaisuuksia järjestää mielellään.

Kaikki tilamme ovat toisiinsa nähden hyvin erilaisia ja soveltuvat moneen käyttöön: Valoisa ja hengittävä Woimala, sen yhteydessä oleva perinteistä ja lämmintä latotunnelmaa huokuva juhla- ja tapahtumatila Liiteri, taiteentäyteinen Willa Salmela ja rauhallinen keskittymiseen syventävä aittamainen Karipia.

Tilavuokrauksen yhteyteen on mahdollista varata myös elämyksellistä tai valmentavaa ohjelmaa, ruokailun sekä kahvitukset. Meillä tarjottavat herkut ja ruoka ovat suurilta osin maukasta kotiruokaa, joka valmistetaan meidän omassa keittiössä.

Karipia

Kokoontumis- ja koulutustila noin 15 henkilölle.

Woimalan sali

Kokoontumis- ja kokoustila noin 20 henkilölle.

Liiteri

Kesäkaudella tila sopii erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen Woimalan salin lisänä tai itsenäisenä tilana.

Taidetalo Willa Salmela

Kokoontumistila noin 10 henkilölle taiteen keskellä.