Kokouspäivä luonnon ja maaseudun rauhassa

Luonnon rauhoittava vaikutus kokouspäivään

Maaseudulla luonnon rauhassa vietetty kokouspäivä voi tarjota työyhteisölle paljon enemmän kuin perinteinen kokoushuone. Luonto ympäröi meidät rauhoittavilla äänillään ja näkymillään, mikä auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan keskittymiskykyä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että luonnossa vietetty aika voi lisätä luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä, mikä tekee siitä ihanteellisen ympäristön kokouksille ja työpajoille.

Rauhallisen luonnon läheisyydessä kokoustaminen tarjoaa myös mahdollisuuden irtautua arjen kiireistä ja keskittyä olennaiseen. Tämä voi parantaa tiimihenkeä ja yhteistyötä, kun osallistujat voivat rentoutua ja olla aidosti läsnä. Luonnon rauha luo puitteet, joissa ideat voivat virrata vapaasti ja keskustelut syventyä ilman häiriötekijöitä.

Eläinavusteinen työhyvinvointi

Eläinavusteinen työhyvinvointi on kasvava trendi, joka tuo mukanaan monia etuja. Eläinten läsnäolo voi vähentää stressiä ja ahdistusta, lisätä onnellisuutta ja parantaa yleistä hyvinvointia. Eläimet voivat myös toimia jäämurtajina ja helpottaa vuorovaikutusta, mikä on erityisen hyödyllistä tiimityöskentelyssä ja ryhmädynamiikan parantamisessa.

Voimavaratilan ainutlaatuisessa ympäristössä eläinavusteiset menetelmät ovat keskeisessä roolissa. Meillä on mahdollisuus hyödyntää eläinten ja etenkin hevosten terapeuttisia vaikutuksia kokouspäivän aikana, mikä voi tehdä päivästä entistäkin antoisamman ja mieleenpainuvamman. Eläinten kanssa vietetty aika voi auttaa osallistujia rentoutumaan ja keskittymään paremmin.

Monipuoliset kokoustilat

Voimavaratila tarjoaa monipuolisia kokoustiloja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin. Woimalan sali on valoisa ja avara tila, joka soveltuu erinomaisesti kokouksiin, valmennuksiin ja erilaisiin tapahtumiin. Salin suuret ikkunat tuovat luonnonvalon sisään, mikä luo inspiroivan ja energisoivan ilmapiirin.

Willa Salmela puolestaan tarjoaa tunnelmallisen ja taiteellisen ympäristön pienemmille kokouksille ja intiimeille tilaisuuksille. Taiteilija Anneli Heikkisen teokset koristavat tilan seiniä, mikä luo ainutlaatuisen ja inspiroivan ilmapiirin. Tila sopii erityisesti rauhallisiin kokoontumisiin ja luoviin työpajoihin.

Elämykselliset aktiviteetit

Elämykselliset aktiviteetit voivat rikastuttaa kokouspäivää ja tarjota osallistujille mahdollisuuden rentoutua ja virkistäytyä. Voimavaratilan ympäristö tarjoaa monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Kävelyretket, makkaranpaisto laavulla, mindfulnes-hetki luonnossa, taidehetki ja hevosten luona vierailu ovat vain muutamia esimerkkejä aktiviteeteista, jotka voivat tuoda lisäarvoa kokouspäivään.

Luonnossa liikkuminen voi parantaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia, mikä puolestaan voi parantaa työtehoa ja keskittymiskykyä. Luonnonläheiset aktiviteetit tarjoavat myös mahdollisuuden tiimiytymiseen ja yhteishengen vahvistamiseen, kun osallistujat voivat jakaa kokemuksiaan ja nauttia luonnon kauneudesta yhdessä.

Räätälöidyt palvelut ja tilaisuudet

Voimavaratila tarjoaa räätälöityjä palveluja ja tilaisuuksia, jotka vastaavat kunkin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Kokouspäiviin voidaan sisällyttää monenlaista rauhallisempaa tai aktiivisempaa elämyksellistä ohjelmaa ja myös tarjoilut räätälöidään toiveiden mukaisesti.

Tilamme soveltuvat myös erinomaisesti erilaisiin tapahtumiin ja juhliin. Woimalan sali ja sen yhteydessä oleva Liiteri tarjoavat kauniit puitteet niin yritystapahtumille kuin yksityisille juhlille. Tilojen monipuolisuus ja luonnonläheisyys tekevät niistä ihanteellisia paikkoja unohtumattomien tilaisuuksien järjestämiseen.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!