Me

Vahvaa ja lempeää johtamista – Hyvinvoiva tiimi

Tasapainossa oleva yksilö tuo täyden panoksensa yrityksen kapasiteettiin. Voimavaratila auttaa joukkuettasi hengittämään samaan tahtiin ja kulkemaan samaan suuntaan.

Pohjalainen sielunmaisema

Voimavaratila sijaitsee Koskenkorvan kylässä, Pohjanmaalla. Maatilan rauha ja laitumella käyskentelevät hevoset saavat hengityksen tasaantumaan. Kauniissa maisemassa ja luonnossa sekä silmä että mieli lepäävät. Ei ole kiire mihinkään. Tilan asukkaiden ja eläinten välittömyys saavat Sinut tuntemaan olosi tervetulleeksi. Voimavaratilalla jokainen elävä on arvokas ja kunnioitettu. Kuin huomaamattaan alat hengittää ympäristösi kanssa samaan tahtiin. On hyvä olla. Voimaantuneena arjen haasteita jaksaa paremmin. Kiireen keskellä voi aina palauttaa mieleensä Voimavaratilan rauhan ja kiireettömän hengityksen.

Voimavaratilalla järjestetään ryhmille monipuolista eläinavusteista toimintaa. Hevosten lisäksi viisasta läsnäoloaan tarjoavat kotieläimet, jotka muistuttavat yhden sukupolven takaisesta elinympäristöstä ja pihapiiristä.

Yrityksille järjestetään työhyvinvointipäivien lisäksi erilaisia valmennuksia. Tilalta löytyvät myös viihtyisät ja hyvin varustellut kokous-, majoitus- ja saunatilat. Katso palvelumme täältä.

Voimavaratilalla Sinua ja tiimiäsi palvelevat työyhteisön hyvinvoinnin ammattilaiset.

Vahvuutemme ovat:

  • Kokemuspohjaiset mallit hyvän työyhteisön luomiseen
  • Vuorovaikutustaitojen kehittäminen
  • Stressin poisto
  • Läsnäolon harjoittaminen
  • Vahvaan ja lempeään johtamiseen tukeminen

Elämän ja ihmisyyden kaikki muodot ovat Voimavaratilalla tuttuja. Tiimimme jäsenet ovat yrittäjyyttä ja arjen haasteita ymmärtäviä, korkeasti koulutettuja ammattilaisia. Näemme jokaisessa ainutlaatuisuuden ja mahdollisuuden loistaa.

Huippuunsa hiottu ratkaisukeskeinen osaamisemme on Sinun ja joukkueesi käytettävissä.

Voimavaratilan tiimi

Keijo Viertoma

Henkilökuva - Keijo Viertoma

Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, erityistason psykoterapeutti, NLP-trainer, työnohjaaja.

Työkokemus 25 vuotta.

Tiina Tuominen

Henkilökuva - Tiina Tuominen

Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, työnohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja.

Työkokemus 25 vuotta.

Teea Ekola

Henkilökuva - Teea Ekola

Sosiaaliohjaaja, SPHT® -ohjaaja, tradenomi (YAMK), näyttötutkintomestari, mindfulness-tunnetaitovalmentaja, HeLMi® -kouluttaja, shindo® -ohjaaja, hevostaitokouluttaja.

Työkokemus 20 vuotta.

Kaija

Henkilökuva - Kaija

Personal mind trainer, erityistason hygge*-ohjaaja

Työkokemus 15 vuotta

* Hygge on norjan- ja tanskankielinen sana, jolla tarkoitetaan mukavuuden ja kodikkuuden tunnetta, joka yhdistetään myös hyvinvointiin ja seesteiseen mielialaan.

Euroopan maaseuturahasto