Kokoustilat Ilmajoella – Voimavaratila tarjoaa inspiroivia tiloja

Inspiroivat kokoustilat luonnon keskellä

Ilmajoella sijaitseva Voimavaratila tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön kokouksille ja tapahtumille. Luonnon ja eläinten läheisyys luo inspiroivan ilmapiirin, joka auttaa työyhteisöjä hengittämään samaan tahtiin ja kulkemaan samaan suuntaan. Kokoustilat on suunniteltu tukemaan luovuutta ja yhteisöllisyyttä, mikä tekee niistä ihanteellisia paikkoja niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille.

Voimavaratilan tilat ovat monipuolisia ja mukautuvat erilaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten yrityksen strategiapalaveri, koulutuspäivä tai rento tiimipäivä, tilat tarjoavat puitteet, joissa voi keskittyä olennaiseen. Ympäristön vaihdos ja luonnon läheisyys voivat herättää uusia ajatuksia ja näkökulmia, jotka auttavat ratkaisemaan haastavia kysymyksiä.

Monipuoliset tilavaihtoehdot

Voimavaratilalla on useita erilaisia kokous- ja tapahtumatiloja, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi Karipia on noin 15 henkilölle sopiva tila, joka on remontoitu vanhaa kunnioittaen. Tilassa voi kokoustaa, kouluttaa, pitää lukupiiriä, tehdä käsitöitä tai vaikka musisoida. Karipiasta löytyy runsaasti pöytätilaa, suuri sohvaryhmä, hyvin varusteltu keittiö sekä langaton verkko ja videotykki.

Toinen suosittu tila on Liiteri, joka sijaitsee Woimalan salin vieressä. Tämä maatilan henkeen remontoitu tila on käytettävissä kesäkaudella ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi taidenäyttelyiksi, yritystapahtumatilaksi tai keikkapaikaksi. Liiterin kanssa vuokrattavasta Woimalan salista löytyy kaikki tarvittavat kokousvarustelut, kuten langaton verkko, valkokangas ja äänentoistolaitteet.

Elämykselliset tauot ja aktiviteetit

Voimavaratilan kokouspäivät eivät ole pelkkää istumista ja keskustelua. Tarjoamme mahdollisuuden pitää elämyksellisiä taukoja, jotka saavat ajatukset virtaamaan aivan uudella tavalla. Esimerkiksi ohjattu käynti hevosten paratiisitarhassa tai kävelyretki laavukahvitteluineen tuo sopivan tauon päivään. Näiden aktiviteettien avulla voi rentoutua ja ladata akkuja, mikä parantaa keskittymiskykyä ja luovuutta.

Elämykselliset tauot voivat sisältää myös mindfulness-hetkiä, taukojumppaa tai muita toiminnallisia tuokioita. Näiden avulla voi löytää uusia näkökulmia ja ratkaisuja, jotka eivät ehkä olisi tulleet mieleen perinteisessä kokousympäristössä. Kysy lisää ja kerro toiveesi, niin räätälöimme juuri teille sopivan kokouspäivän.

Taiteen ja kulttuurin rikastuttamat tilat

Voimavaratilan tiloissa taide ja kulttuuri ovat läsnä monin eri tavoin. Esimerkiksi Willa Salmela on tunnelmallinen talo, joka on sisustettu taiteilija Anneli Heikkisen värikkäillä teoksilla. Tämä tila sopii hyvin rauhalliseen kokoontumiseen ja ajanviettoon, ja se on varattavissa niin puolipäivä- kuin kokopäiväkokouksiin. Willa Salmelassa voi myös yöpyä, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan pidempikestoisille tapahtumille.

Kesäkaudella käytettävissä oleva Liiteri on toinen esimerkki tilasta, jossa taide ja kulttuuri ovat vahvasti läsnä. Liiterissä järjestetään esimerkiksi taidenäyttelyitä ja pieniä konsertteja, mikä luo ainutlaatuisen ilmapiirin kokouksille ja tapahtumille. Taiteen ja kulttuurin läsnäolo rikastuttaa tilojen tunnelmaa ja tekee niistä inspiroivia paikkoja.

Helposti saavutettavat ja hyvin varustellut tilat

Voimavaratilan kokoustilat ovat helposti saavutettavissa ja hyvin varusteltuja. Tilat sijaitsevat Ilmajoen Koskenkorvalla, ja niihin on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Kaikissa tiloissa on langaton verkko, ja Liiteriä lukuun ottamatta myös videotykki, valkokangas ja äänentoistojärjestelmä, joten tekniset tarpeet on otettu hyvin huomioon.

Tilojen varusteluun kuuluu myös hyvin varusteltu keittiö, jossa voi valmistaa omat ruoat tai tilata herkullisen kahvituksen ja ruokailun. Tämä mahdollistaa joustavan ja mukavan kokouspäivän, jossa voi keskittyä olennaiseen ilman huolta käytännön järjestelyistä. Kysy lisää ja kerro toiveesi, niin räätälöimme juuri teille sopivan kokouspäivän.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!